Portokalli, 15 Prill 2018 – Kripe deti dhe Labi (Sezoni i ri turistik)
16/04/2018 13:43
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Betim Spërdhima (Llotaria online)
17/12 15:52
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Bukra, Luzja dhe Psikologia
17/12 15:52
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Çifti i lumtur (Hakmarrja e burrit)
17/12 15:51
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Doktori pellazg
17/12 15:51
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Editoriali (Protestat)
17/12 15:51
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Giancarlo Jala (Ciao Albania)
17/12 15:50
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Kapo, Hekri dhe Deputeti (Dhurimi i gjakut)
17/12 15:50
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Katër leneshat (Pasqyra e shoqatës)
17/12 15:50
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Kori i Jakup Ferrit (Edi Ramës)
17/12 15:49
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Mami dhe Vajza (Depozitat në bankë)
17/12 15:49
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Parodia (Kushërinjtë jashtë shtetit)
17/12 15:49
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Poetët (O ti që po iken!)
17/12 15:48
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Policët e Postbllokut feat Eni Koçi (E ndaluara VIP)
17/12 15:48
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Renforti në Suare
17/12 15:47
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Sharësi (Prodhimet vëndase)
17/12 15:47
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Together with love (Festa e beqarisë)
17/12 15:47
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Ujevara e Ëmbëlsisë (Problemet me komshinjtë)
17/12 15:46
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Ylvi Bakeri (Çmimi)
17/12 15:46
Portokalli, 16 Dhjetor 2018 – Aforizmat (Portokallia për të drejtën e të protestuarit)
17/12 15:45
Portokalli, 9 Dhjetor 2018 – Bukra, Luzja dhe Kontabilisti
10/12 17:53