Portokalli, 15 Prill 2018 – Editoriali (Motrat qe nuk bejne dhurata)
16/04/2018 13:44
Portokalli, 22 Prill 2018 – Atentatet (Taulanti kerkonte nje kulle)
23/04 14:20
Portokalli, 22 Prill 2018 – Doktori praktikon anglishten me pacientin
23/04 14:19
Portokalli, 22 Prill 2018 – Donald Trump vs Vladimr Putin (Ndeshja e Sirise)
23/04 14:19
Portokalli, 22 Prill 2018 – Dy pleqte dhe dy leneshat (Takimi)
23/04 14:19
Portokalli, 22 Prill 2018 – Historiania, Edi Rama dhe Angela Merkel
23/04 14:18
Portokalli, 22 Prill 2018 – Jam gjalle (Materniteti)
23/04 14:18
Portokalli, 22 Prill 2018 – Kimikati tek muzeu kombetar
23/04 14:18
Portokalli, 22 Prill 2018 – Lacat per vizite ke zysha qe i ka vdek gjyshi
23/04 14:18
Portokalli, 22 Prill 2018 – Melaminin e kerkon policia
23/04 14:17
Portokalli, 22 Prill 2018 – Muzikori dhe Donald Lu
23/04 14:17
Portokalli, 22 Prill 2018 – Nasi dhe Fotinia ne agjensi turistike
23/04 14:17
Portokalli, 22 Prill 2018 – Parodistet (Despasito)
23/04 14:17
Portokalli, 22 Prill 2018 – Policat e postobllokut dhe Cifti qe puthet (Bankomati i fundit)
23/04 14:16
Portokalli, 22 Prill 2018 – Psikologia (E imja)
23/04 14:16
Portokalli, 22 Prill 2018 – Selimi dhe Bukra (Negociatat)
23/04 14:16
Portokalli, 22 Prill 2018 – Studio e perhapur (Qeveria c’ka qene c’eshte dhe cdo te behet)
23/04 14:16
Portokalli, 22 Prill 2018 – Sulltan TV dhe Kripa e detit
23/04 14:15
Portokalli, 22 Prill 2018 – Together with love & Ramadani
23/04 14:15
Portokalli, 22 Prill 2018 – Vajza, Mami dhe Nusja nga fshati
23/04 14:15
Portokalli, 22 Prill 2018 – Himni dhe Aforizmat (Portokallia per mjeket dhe sherbimin shendetesor)
23/04 14:14