Portokalli, 13 Maj 2018 – Kimikatit i ikin te shtepise ne dasem
14/05/2018 15:19
Sekretet e Portokallisë, 13 Janar 2019
13/01 23:30
Promo – Sekretet e Portokallisë, çdo të dielë, ora 21:00 në Top Channel
09/01 17:19
Promo – Sekretet e Portokallisë, çdo të dielë, ora 21:00, në Top Channel
08/01 16:39
Sekretet e Portokallisë, 6 Janar 2019, Pjesa 1
07/01 13:34
Sekretet e Portokallisë, 6 Janar 2019, Pjesa 2
07/01 13:34
Sekretet e Portokallisë, 6 Janar 2019, Pjesa 3
07/01 13:34
Sekretet e Portokallisë, 6 Janar 2019, Pjesa 4
07/01 13:33
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Mbyllja
01/01 02:23
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Ujvara E Ëmbëlsisë, dy fshatarët dhe zonja Jeni
01/01 02:22
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Liku hidrauliku
01/01 02:21
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Bukra, Luzja dhe Menaxheri (Mbrëmja e fundvitit)
01/01 02:20
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Parodisti (Dy kitaristët)
01/01 02:19
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – S-show
01/01 02:18
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Ansambli i Prizrenit, Valle
01/01 02:17
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Ansambli i shtetit, Valle
01/01 02:16
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Sharësi, Bieta Sulo dhe Flor Agalliu (Çmimet e larta për festa)
01/01 02:15
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Kater leneshat për vit të ri
01/01 02:08
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Rrok kinemaja (Biznesi i vitit të ri)
01/01 02:07
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Sulltan Tv (Prezantueset)
01/01 02:06
Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Shyhrete Behluli, numër muzikor
01/01 02:05