Portokalli, 13 Maj 2018 – Cifti i lumtur (Dashnori me vete)
14/05/2018 15:21
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Atentatet (Dora e ngrohtë dhe dora e ftohtë)
15/10 18:27
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Bukra dhe Luzja (Turistët polake)
15/10 18:27
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Çifti i lumtur (Dasma)
15/10 18:26
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Doktori dhe Ramadani (Tironsat)
15/10 18:26
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Dollibashët (Dolli për ushqimet e skaduara)
15/10 18:26
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Editoriali (Lojërat e fatit!)
15/10 18:25
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Hajduti (Parfumi)
15/10 18:25
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Kapo, Hekri dhe Deputeti (Bojaxhinjtë)
15/10 18:25
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Kori i gjyqtarëve të Vetingut
15/10 18:24
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Mami dhe Vajza (Të ftuarit në Shisha nord)
15/10 18:24
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Openmindet Jeni Sejcili, A.Masha, E.Fuga, L.Basha, M.Lejla (Portalet)
15/10 18:24
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Parodisti (Lajmet)
15/10 18:24
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Policët e postbllokut (Ta tregoj unë ty!)
15/10 18:23
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Psikologia (Anglisht shqip)
15/10 18:23
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Rrok Kinemaja (Sufllaqe me të gjitha!)
15/10 18:23
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Sharësi (Autostrada e Elbasanit)
15/10 18:23
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Together with love (Gruaja dhe dashnorja)
15/10 18:22
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Vetingu i arsimit
15/10 18:22
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Ylvi Bakeri (O erdhi bylbyli!)
15/10 18:22
Portokalli, 14 Tetor 2018 – Himni dhe Aforizmat (Portokallia për taksat dhe paratë)
15/10 18:22