Popullariteti i Brigitte Macron
26/12/2017 12:58

Mënyra e saj e të veshurit që nuk i përshtatet shumë moshës, dhe 24 vitet diferencë me të shoqin sollën polemika të mëdha kur Brigitte Macron u bë Zonjë e Parë e Francës.