Policia izraelite kërkon ngritjen e akuzave ndaj Netanjahut
14/02/2018 12:10

Policia izraelite kërkoi ngritjen e akuzave për korrupsion, kundër kryeministrit Beniamin Netanjahu. Në një deklaratë, policia bëri të ditur se ka prova të mjaftueshme për të paditur numrin një të ekzekutivit izraelit, për mitmarrje, mashtrim dhe shkelje të besimit në dy raste të veçanta.