“Plani për ringjalljen e Eurozonës, pika ku dështoi Makroni”
14/12/2018 15:24

Nëse Brexit tregoi se të lësh BE-në nuk është e lehtë, siç kishin premtuar euroskeptikët, situata e tanishme e Makronit tregon se besnikëria e plotë ndaj BE-së është po aq e vështirë për t’u mbajtur. Arsyeja është se vetë arkitektura e BE-së është e vështirë si për t’u prishur, ashtu dhe për t’u mbajtur e për t’u reformuar.