Soni Malaj në intervistë verore – Pushime on Top
16/07/2019 13:30
Prapaskenat gazmore të javës së katërt – Më të mirat e javës 4 – Pushime On Top 3
08/08 19:31
Më të mirat e javës së katërt / pj.1 – Pushime On Top 3
08/08 19:30
Më të mirat e javës së katërt / pj.2 – Pushime On Top 3
08/08 19:30
Momentet më qesharake të javës së katërt- Pushime On Top 3
08/08 19:30
Grykëderdhja e Vjosës – Parku Kombëtar i Prespës – Erla Mëhilli – Pushime On Top 3
07/08 19:31
Zbuloni grykëderdhjen e Vjosës dhe Urën e Mifolit në Vlorë – Pushime On Top
07/08 19:30
Erla Mëhilli : Nuk shquhem për njeri romantik por … – Pushime On Top 3
07/08 19:30
Flori eksploron Parkun Kombëtar të Prespës – Pushime On Top 3
07/08 19:30
Cilat janë gratë në politikë që Erla Mëhilli vlerëson më shumë ? – Pushime On Top 3
07/08 19:30
Plazhet romantike në Shqipëri – Historitë e Tragjasit – Pushime On Top 3
06/08 19:31
Tragjasi, fshati i historisë dhe bukurive – Pushime On Top 3
06/08 19:30
Shijoni pushimet në Amara Hotel & Spa në Durrës – Pushime On Top 3
06/08 19:30
Flori zbulon plazhet romantike në Shqipëri – Pushime On Top 3
06/08 19:30
Italiani me yacht në Shqipëri – Astroturizëm në Fushë Studën – Aktori Flor Binaj – Pushime On Top 3
05/08 19:31
Nën qiellin e miliona yjeve, astroturizëm për herë të parë në Shqipëri – Pushime On Top 3
05/08 19:30
Flor Binaj flet për familjen dhe pushimet – Pushime On Top 3
05/08 19:30
Salvatore, italiani që pushon shqip me yacht – Pushime On Top 3
05/08 19:30
Një tjetër mrekulli e Shqipërisë, Ujvara e Lumit Zezë – Pushime On Top 3
04/08 20:29
Ura e Abdyl Agës, aty ku ndërthuret historia me natyrën – Pushime On Top 3
04/08 20:29
Një vizitë në Korçë – Lumi Zezë – Rina – Pushime On Top
04/08 19:31