Pjata VIP në “E Diell”, 10 Shkurt 2019
10/02/2019 18:00

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Rubrika: Nevina Shtylla Sot fituesi i "Hell`s Kitchen", Ervin Mahilaj me produktet e "Big Market" ka përgatitur fileto pule me mozzarella, proshutë dhe kuskus.