Peshkatarët të kënaqur me naftën. Në Vlorë kërkojnë thellimin e hyrjes
15/04/2019 16:48

Çmimi i naftës prej vitesh ka qenë barra më e rëndë për peshkatarët, jo vetëm për buxhetin familjar të një peshkatari por dhe si një kosto që bie më pas mbi konsumatorin.

Çelet me ceremoni festive dhe panaire sezoni turistik në Pogradec
15/06 03:00
Kampet verore në Elbasan, Qendrat i hapin për fëmijët që s’i përballojnë dot me para
14/06 13:08
Katastrofa ekologjike në Zharrëz; Banorët i japin AlbPetrolit projektin e tyre për pastrim
14/06 12:54
“Të gjithë për Korçën”, koncerti i madh maratonë për bamirësi
14/06 03:46
Hajdutët e kishave/ Në pak ditë grabiten disa objekte kulti
12/06 15:58
“Portokalli” në Berat/ Show i humorit argëton qytetarët
11/06 13:27
Vrap, not dhe çiklizëm/ Gërshetimi i tre disiplinave për të dytin vit në tiranë
09/06 20:26
Lutje në kishë për krizën
07/06 20:46
Lista e re e barnave s’është miratuar. Kompanitë farmaceutike përfitojnë nga kursi i këmbimit të euros
06/06 22:13
Nesër nisin provimet. Maturantët do të testohen për njohuritë e gjuhës së huaj
06/06 22:00
Provimet e maturës/ Të premten 36 134 maturantë japin “gjuhën e huaj”
06/06 16:36
Rruga e qeseve drejt detit/ Ndotja në pyllin dhe bregdetin e Semanit jo vetëm nga lumi
06/06 13:25
“Të mjerët” për bamirësi/ Vihet në skenë nga nxënësit në Korçë. Të ardhurat për familjet e Floqit
06/06 13:17
Zhvatja nga spitalet private. Neglizhenca që çoi gruan në vdekje klinike dhe 6 vjet betejë me gjykatën
04/06 20:25
Punësimi i mësuesve. Aplikimi në portal deri të mërkurën, por e kundërshton sindikata
04/06 20:22
Plastika buzë detit. Turistët e parë në Durrës gjejnë qese dhe bidona
04/06 19:42
Qendra ditore e fëmijëve/ Kavajë, zbukurohet me pikturat e artistit
02/06 15:15
Qyteza e fëmijëve/ Korçë, inaugurohet qendra për argëtim
02/06 12:36
Në fshatin me çadra. Banorët e Floqit, frikë jo vetëm nga tërmeti
01/06 23:16
Tirana, në festë për fëmijët. Veliaj: Fokusi, tek ajri e mjedisi
01/06 20:52