Përqafimi me Juncker dhe biseda me Tsipras, Rama informon nga Sofja
17/05/2018 16:31

Edi Rama dhe Ditmir Bushati ndodhen sot në kryeqytetin bullgar, atje ku po mbahet samiti i Sofjes, mes Bashkimit Europian dhe liderëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor.