Përplasja në Universitet, reagojnë Lleshaj, Basha dhe Kryemadhi
11/01/2019 18:29

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj i është përgjigjur studentëve të cilët kanë akuzuar Policinë e Shtetit se ka ushtruar dhunë për të penguar protestën e tyre.