Përmbytjet nga Shkumbini, banorët e Rrogozhinës në protestë
11/02/2018 16:33

Banorët e Rrogozhinës protestuan sot. Ata thonë se ndjehen të kërcënuar nga ujërat e lumit Shkumbin që ju shkatërron të mbjellat dhe kërkojnë riparimin e argjinaturave.