Përmbytjet nga Osumi
09/02/2018 14:48

Në fshatrat e zonës se Velabishtit në Berat, lumi Osum përmbyt çdo vit qindra hektar. Mungesa e argjinaturës ka bërë që tokat bujqësore përgjatë lumit në fshatrat Veterik, Velabisht dhe Starovë të njësisë administrative Velabisht të dëmtohen rregullisht.

Varfëria dhe politika, akuzat në Parlament dhe si ndryshojnë liderët në opozitë
22/02 19:45
Protestë për shtëpitë e Zharrëzës
22/02 15:40
Fermerët revoltohen për subvencionet: Përfitojnë vetëm të mëdhenjtë
22/02 15:24
Veliaj: Program punësimi dhe integrimi për gratë e dënuara
22/02 14:43
Në kërkim të rrugës, banorët e Shtojit: 20 vjet pa infrastrukturë
22/02 12:25
Fier, ura që përmbyt fermat, kalimi i Vjosës është ngushtuar
22/02 12:18
Protesta për tokat nën ujë
22/02 12:16
Reformimi, Akademia e Shkencave ngre grupin e punës
21/02 21:13
“Të mbrojmë shqipen”
21/02 20:31
Fruthi, në radhë për vaksinat
21/02 20:28
Valdetes i rilidhen dritat, ndihma pas apelit në Top Channel
21/02 20:21
Kërkohet gjak për talasemikët
21/02 15:42
51 vjeç, jeton me lëmoshë, pa mbështetje dhe ndihmë sociale
21/02 15:40
Eksperimenti me ujin në Sarandë, drejtori: Më keqkuptuan
21/02 15:19
Rruga e shkatërruar, Berat-Fier pa investime prej 30 vjetësh
21/02 12:16
Shkolla primitive në Bulqizë; Nxënësit, mësim mes lagështisë dhe zjarrit që e ndezin vetë
21/02 12:14
Mblidhen dëshmitë e regjimit komunist, Veliaj: Operacion i pastrimit të vetvetes
20/02 16:39
“Fruthi” mbledh Komisionin e Shëndetësisë
20/02 16:31
Bordi i UT akuzon Rektorin Koni: Uzurpoi kompetencat
19/02 21:18
Kundër HEC-eve edhe në Kukës, banorët refuzojnë ndërtimet mbi lumin Reka
19/02 20:27