Përmbytje nga Semani, probleme në fshatrat e Lushnjes
14/02/2018 15:32

Mjaftoi 24 orë shi për të përmbytur shtëpitë në disa fshatra të Lushnjës. Rritja e nivelit të lumit Seman dhe bllokimi i kanaleve të kullimit ka sjellë këtë situatë në fshatin Imsht.