Përmbyten rrugë dhe biznese. Shiu, probleme në Rrogozhinë e Vlorë
16/05/2018 15:18

Mjaftuan dy orë shi dhe disa rrugë në qytetin e Vlorës u gjendën menjëherë nën ujë.