Përkujtohet zbarkimi në Normandi, që çoi në çlirimin e Europës nga nazizmi
05/06/2019 16:58

Mbretëresha britanike Elizabeth II iu është bashkuar udhëheqësve botërorë, përfshirë presidentin amerikan Donald Trump dhe Kancelaren gjermane Angela Merkel, për të shënuar operacionin më të madh në histori, që çoi në përfundimin e Luftë së Dytë Botërore.