Përkujtohet në Tiranë shkrimtari i Otrantos
07/09/2018 21:07

“Kur e mora vesh lajmin isha në shtëpi, në Vlorë. Ishte ora 19:25 kur dëgjova se anija shqiptare, nuk mund të ishte veçse ajo, ishe fundosur. Motra që vdiq ishte shtatzënë. Në çastin e fundosjes, e pushtuar nga tmerri dhe asfiksia, lindi. Kur u gjet trupi i saj, pas gruas ishte ende i lidhur litari i kërthizës”.