Përkujtohen firmëtarët e Beratit
24/11/2012 20:00

Berati është shndërruar në qytetin ku për herë të parë, që kur ka hyrë muaji i Pavarësisë, socialistët dhe demokratët kanë festuar së bashku. Kryeministri Sali Berisha ishte në Berat i ftuar nga kryetari socialist i bashkisë, Fadil Nasufi, jo për të bërë ndonjë inaugurim, por thjesht për të festuar Pavarësinë.