Përgjysmohen lëndët, zgjaten orët e mësimit
10/01/2018 19:05

Ministria e Arsimit ishte duke menduar t’i ndante tekstet përgjysmë për ta bërë më të lehtë çantën në kurrizin e fëmijëve. Por një grup mësuesish, prindërish, nxënësish dhe psikologësh propozuan më shumë se një zgjidhje teknike: reduktimin e lëndëve nga gjashtë në tre në ditë.