Përgjimi audio i publikuar nga PD, Balla: Prokuroria të hetojë çështjen
14/05/2018 15:04

Pas denoncimit të fundit dhe publikimit të audiove nga Partia Demokratike, të cilat pretendojnë se bëhet fjalë për një bisedë mes vëllait të ministrit Xhafaj dhe një tjetër personi të quajtur “Bashkëpunëtori X”, ka ardhur reagimi i parë nga Partia Socialiste, me anë të Taulant Balla.