Për “detin” s’ka leje, Presidenti duhej informuar për bisedimet me Greqinë
11/02/2018 20:21

Kur Shqipëria dhe Greqia janë shumë pranë hartimit të një marrëveshje të re për kufirin detar, burime në presidencën e Shqipërisë thotë se presidenti Meta nuk ka dhënë lejen, procedurë e detyrueshme me vendim të Kushtetueses. Përndryshe marrëveshja nuk vlen, por nga Ministria e Jashtme thuhet se bisedimet po bëhen mbi parime dhe jo mbi harta.