Për 2019-ën është blerë çdo ditë mbi 1 mln euro energji
10/02/2019 20:06

Mbi 1 milion euro në ditë ka shpenzuar Shqipëria për të blerë energjie nga importi gjatë 2019-s. Ndryshimi i situatës hidrike me pasoje rënien e nivelit të ujit në Liqenin e Fierzës ka detyruar OSHEE që për janarin dhe javën e parë të shkurtit të importoje 38,5 milionë euro energji për të siguruar furnizim pa ndërprerje.