PD: Xhafajt i kap antimafia. Ministri nuk zbatoi ligjin për të vëllain
12/05/2018 15:21

Në ditën e katërt të akuzave ndaj ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj se ka mbrojtur nga ekstradimi dhe vuajtja e 7 viteve burg për trafik ndërkombëtar droge vëllain e tij Agron Xhafaj demokratët i akuzuan ata si subjekte të ligjit antimafia.