PD: Xhafaj gënjen për vëllain
13/05/2018 14:06

Dyshes së demokratëve që prej disa ditësh ndjek dhe denoncon çështjen e Agron Xhafës nga Selia Blu, këtë të dielë iu shtua një i tretë.