PD: Gjyqtarë e prokurorë të komunizmit për të kapur drejtësinë e re
07/02/2018 11:11

Partia Demokratike thotë se sistemi i ri i drejtësisë po kapet përmes promovimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve të periudhës së komunizmit, që sipas saj, janë përfshirë në vendime të drejtpërdrejta politike në atë kohë.