PD, denoncim për teatrin. Vokshi: Po bëhet ligj për të mbrojtur veten
10/06/2018 13:51

Me anë të një projektligji, qeveria dhe Bashkia e Tiranës do të pëcaktojnë një procedurë të veçantë për negociimin dhe lidhjen e kontratës për projektin urban dhe Teatrin e ri Kombëtar.