PD bllokon Kuvendin: S’ka normalitet po nuk iku Xhafaj
15/05/2018 18:25

Demokratët u kthyen në komisionet parlamentare, por për të devijuar rendin e tyre të ditës. Fillimisht në komisionin e medias dhe të edukimit, ku deklaruan se nuk mund të ketë aktivitet normal