Pazar në krye të hipotekës; Në Korçë arrestohet ish-drejtori dhe vartësit sekserë
06/12/2018 15:10

Ish-drejtori i hipotekës së Korçës dhe tre punonjës dhe ish-punonjës kanë përfunduar në pranga së bashku me një qytetar. Nga të dhëna konfidenciale dyshohet se kanë kryer korrupsion dhe veprimtari të paligjshme me certifikata të pronësive duke ndërhyrë fiktivisht në dokumente.