Pasurohet historiku i Mesopotamit
03/08/2015 00:00

Historiku i Manastirit të Mesopotamit po pasurohet me fakte të reja, që dolën në dritë pas gërmimeve të kryera në pjesën e këmbanores.

Ismail dhe Helena Kadare, në shtëpinë e tyre si vizitorë
26/05 20:14
Në ditën e lindjes së Naimit, Shoqata vëllezërit Frashëri nderon gazetarin Marin Mema
26/05 13:23
Sali shijaku, fuqia e ngjyrës/ Piktori i njohur hap dyert e shtëpisë së tij për Exclusive
26/05 12:51
Kanë, premiera e filmit nis me incidente me veshjet
25/05 17:36
Korçë, nis festivali “Shpirti i Ballkanit”
25/05 17:15
Shtëpia Muze e Kadaresë, hapet për publikun
25/05 15:12
“Java e Ali Pashës”/ Tepelena hap sezonin turistik
25/05 12:11
“Hebrenjtë në Shqipëri”. Libri me autore gazetaren Monika Stafa
24/05 20:00
Wake Up/ Zamira Kita: Festivali “Shpirti i Ballkanit”, dy netë festive që nuk duhen humbur
24/05 13:04
Wake Up/ Violina bën bashkë “Miqtë e muzikës ”
24/05 12:48
Ajo tha “Po” në tapetin e kuq të Kanës
24/05 12:33
“Djali i keq” i baletit, Sergei Polunin vjen me Rasputinin
24/05 12:28
“Udhëtim në tri kohë”; Libri më i fundit i Profesor Ardian Civicit
23/05 15:41
Wake Up/ Fjoralba Ponari: Me “Ora e Tiranës” i kam hyrë detit me këmbë
23/05 14:05
Wake Up/ “Shkumësi”, drama politike e shoqërisë kosovare vjen në Tiranë
23/05 14:00
Piktori urban. Ekspozita e veçantë me krijimet e Gjergj Metës
22/05 20:34
Shtohen turistët në Parkun e Antigonesë, por duhet rregulluar rruga
22/05 12:31
Çmim për shqiptaren nga Kosova. Remzije Sherifi nderohet për kontributin në Skoci
21/05 13:07
Oborret kthehen në kinema
20/05 20:26
Fotot e rralla të Shqipërisë ekspozohen në Tiranë
20/05 20:25