Pasuesi i Fadil Vokrrit zgjidhet në korrik
16/06/2018 21:25

Fanela dhe logo të reja u prezantuan për përfaqësueset e të gjitha moshave në futbollin e Kosovës në një ceremoni, e cila nisi me një minutë heshtje për të nderuar ish-Presidentin e Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri.