Pashkët erdhën, por Tsipras jo!
07/04/2018 20:08

Pashkët ortodokse u pritën të vinin bashkë me Alexis Tsipras në Shqipëri, por kjo nuk ndodhi. Një vizitë e kryeministri grek në Shqipëri u paralajmërua për në muajin prill, që në takimin e janarit në Korçë mes dy ministrave të Jashtëm, Ditmir Bushati dhe Nikos Kozias.