Pasdite ne TCH, Vajzat e maleve, 13 Nentor 2017, Pjesa 3
14/11/2017 15:18

Tema: Vajzat qe ngjisin majat e Ballkanit Te ftuar: Alona Eltari, Herta Becka - Vajzat e maleve të Ballkanit. Historitë e tre vajzave që kanë përshkuar në këmbë majet më të larta në kufirin mes Shqipërisë, Kosovës dhe Malit të Zi.

Pasdite ne TCH, Aleksandër dhe Renis Gjoka, 18 Janar 2018, Pjesa 1
19/01 17:16
Pasdite ne TCH, Aleksandër dhe Renis Gjoka, 18 Janar 2018, Pjesa 2
19/01 17:15
Pasdite ne TCH, Aventura Londër-Tiranë, 18 Janar 2018, Pjesa 3
19/01 17:15
Pasdite ne TCH, Kiss Dent, 18 Janar 2018, Pjesa 4
19/01 17:14
Pasdite ne TCH, Irini Qirjako, 17 Janar 2018, Pjesa 1
18/01 14:55
Pasdite ne TCH, Irini Qirjako, 17 Janar 2018, Pjesa 2
18/01 14:55
Pasdite ne TCH, Gjuha e trupit, 17 Janar 2018, Pjesa 3
18/01 14:55
Pasdite ne TCH, Gjuha e trupit, 17 Janar 2018, Pjesa 4
18/01 14:54
Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 1
17/01 14:19
Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 2
17/01 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 3
17/01 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 4
17/01 14:17
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 1
16/01 14:43
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 2
16/01 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 3
16/01 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 4
16/01 14:41
Pasdite ne TCH, Të lexosh fatin përmes letrave tarot, 12 Janar 2018, Pjesa 1
13/01 17:21
Pasdite ne TCH, Të lexosh fatin përmes letrave tarot, 12 Janar 2018, Pjesa 2
13/01 17:21
Pasdite ne TCH, Pasioni dhe profesioni tërësisht ndryshe, 12 Janar 2018, Pjesa 3
13/01 17:20
Pasdite ne TCH, Pasioni dhe profesioni tërësisht ndryshe, 12 Janar 2018, Pjesa 4
13/01 17:20