Pasdite ne TCH, Trendi I ri I divorcit, 10 Janar 2018, Pjesa 2
11/01/2018 14:55

Tema: Trendi i ri i divorceve, rrjetet sociale, telenovelat, bota virtuale Te ftuar: Arlinda Shella, Arjola Sheri Abdyli - Trendi i ri i divorceve, rrjetet sociale, telenovelat, bota virtuale. Përse njerëzit shkojnë drejt divorcit? Kush kërkon divorc sot në shqipëri gratë apo burrat? Statistikat sipas psikologes dhe avokates, gjatë 2017 në Gjykatën e Tiranës, 40 në 100 cifte kërkojnë divorc.

Pasdite ne TCH, Vilson dhe Ketrin Gjoca, 19 Janar 2018, Pjesa 1
20/01 16:56
Pasdite ne TCH, Vilson dhe Ketrin Gjoca, 19 Janar 2018, Pjesa 2
20/01 16:55
Pasdite ne TCH, Kostumografia e Teatrit Kombetar, 19 Janar 2018, Pjesa 3
20/01 16:55
Pasdite ne TCH, Nobi, produktet e bukrise Elemis, 19 Janar 2018, Pjesa 4
20/01 16:55
Pasdite ne TCH, Aleksandër dhe Renis Gjoka, 18 Janar 2018, Pjesa 1
19/01 17:16
Pasdite ne TCH, Aleksandër dhe Renis Gjoka, 18 Janar 2018, Pjesa 2
19/01 17:15
Pasdite ne TCH, Aventura Londër-Tiranë, 18 Janar 2018, Pjesa 3
19/01 17:15
Pasdite ne TCH, Kiss Dent, 18 Janar 2018, Pjesa 4
19/01 17:14
Pasdite ne TCH, Irini Qirjako, 17 Janar 2018, Pjesa 1
18/01 14:55
Pasdite ne TCH, Irini Qirjako, 17 Janar 2018, Pjesa 2
18/01 14:55
Pasdite ne TCH, Gjuha e trupit, 17 Janar 2018, Pjesa 3
18/01 14:55
Pasdite ne TCH, Gjuha e trupit, 17 Janar 2018, Pjesa 4
18/01 14:54
Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 1
17/01 14:19
Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 2
17/01 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 3
17/01 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 4
17/01 14:17
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 1
16/01 14:43
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 2
16/01 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 3
16/01 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 4
16/01 14:41