Pasdite ne TCH, Të jetosh në një shtëpi të bukur, 12 Mars 2018, Pjesa 4
13/03/2018 13:58

Tema: Të jetosh në një shtëpi të bukur. - Si arredohet një shtëpi, këshilla dhe ide, shtëpi të bukura. Si të shfrytëzosh në maksimum cdo sipërfaqe në shtëpi? Një apartament 95m ku gjenden një sallon ndenje bashkë me kuzhinën, dy dhoma gjumi (për prindërit dhe fëmijët), si edhe një studio.

Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 1
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 2
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 3
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 4
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 1
17/03 16:55
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 2
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 3
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 4
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Iris Elezi, 15 Mars 2018, Pjesa 1
16/03 17:43
Pasdite ne TCH, Iris Elezi, 15 Mars 2018, Pjesa 2
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Të drejtat e kafshëve, 15 Mars 2018, Pjesa 3
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Trajtimi i Kancerit Gjinekologjik ne Spitalin Hygeia Tirane, 15 Mars 2018, Pjesa 4
16/03 17:42
Pasdite ne TCH, Mukades Çanga, 14 Mars 2018, Pjesa 1
15/03 14:20
Pasdite ne TCH, Mukades Çanga, 14 Mars 2018, Pjesa 2
15/03 14:19
Pasdite ne TCH, “Tre musketierët” koncert në “Pazarin e Ri” 14 Mars 2018, Pjesa 3
15/03 14:19
Pasdite ne TCH, Alehandro Group, motivimi i stafit, 14 Mars 2018, Pjesa 4
15/03 14:18
Pasdite ne TCH, Xhenis dhe Florinda Mazreku, 13 Mars 2018, Pjesa 1
14/03 13:45
Pasdite ne TCH, Xhenis dhe Florinda Mazreku, 13 Mars 2018, Pjesa 2
14/03 13:44
Pasdite ne TCH, Zakonet që cudisin të huajt në Shqipëri, 13 Mars 2018, Pjesa 3
14/03 13:44
Pasdite ne TCH, Zakonet që cudisin të huajt në Shqipëri, 13 Mars 2018, Pjesa 4
14/03 13:44