Pasdite ne TCH, Spitali Amerikan, trajtimi i diabetit, 9 Nentor 2017, Pjesa 3
10/11/2017 13:37

Tema: Dita botërore e diabetit! Spitali Amerikan Te ftuar: Dr. Mirjeta Guni, Dr. Jonida Dai - Spitali Amerikan, si trajtohet diabeti. Muaji i sensibilizimit për sëmundjen e diabetit. Këshilla për diabetin.

Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 1
17/01 14:19
Pasdite ne TCH, Gazetaret e kronikës së zezë, 16 Janar 2018, Pjesa 2
17/01 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 3
17/01 14:18
Pasdite ne TCH, Gerta dhe Klejti Mahmutaj, 16 Janar 2018, Pjesa 4
17/01 14:17
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 1
16/01 14:43
Pasdite ne TCH, Fotorafët e ngjarjeve historike, 15 Janar 2018, Pjesa 2
16/01 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 3
16/01 14:42
Pasdite ne TCH, Amos Zaharia dhe Gligiola Haveriku, 15 Janar 2018, Pjesa 4
16/01 14:41
Pasdite ne TCH, Të lexosh fatin përmes letrave tarot, 12 Janar 2018, Pjesa 1
13/01 17:21
Pasdite ne TCH, Të lexosh fatin përmes letrave tarot, 12 Janar 2018, Pjesa 2
13/01 17:21
Pasdite ne TCH, Pasioni dhe profesioni tërësisht ndryshe, 12 Janar 2018, Pjesa 3
13/01 17:20
Pasdite ne TCH, Pasioni dhe profesioni tërësisht ndryshe, 12 Janar 2018, Pjesa 4
13/01 17:20
Pasdite ne TCH, Monika Lubonja dhe Tea Pasko, 11 Janar 2018, Pjesa 1
12/01 14:37
Pasdite ne TCH, Monika Lubonja dhe Tea Pasko, 11 Janar 2018, Pjesa 2
12/01 14:36
Pasdite ne TCH, Rrjtet sociale – rreziku për fëmijët, 11 Janar 2018, Pjesa 3
12/01 14:36
Pasdite ne TCH, Rrjtet sociale – rreziku për fëmijët, 11 Janar 2018, Pjesa 4
12/01 14:36
Pasdite ne TCH, Trendi I ri I divorcit, 10 Janar 2018, Pjesa 1
11/01 14:56
Pasdite ne TCH, Trendi I ri I divorcit, 10 Janar 2018, Pjesa 2
11/01 14:55
Pasdite ne TCH, Këpucët e Isida Mollaymerit, 10 Janar 2018, Pjesa 3
11/01 14:55
Pasdite ne TCH, Sëmundjet gjinekologjike, zgjidhja në Spitalin Amerikan, 10 Janar 2018, Pjesa 4
11/01 14:54