Pasdite ne TCH, Si të japim ndihmën e shpejtë, Pjesa 3 – 30/06/2017
01/07/2017 00:00
Pasdite ne TCH, Autori i dhjetra këngëve të njohura në historinë e muzikës, 22 Mars 2018, Pjesa 1
23/03 17:37
Pasdite ne TCH, Sukseset me kompozitoret & artistet e muzikes shqiptare, 22 Mars 2018, Pjesa 2
23/03 17:36
Pasdite ne TCH, Sonila, historia e nje emigrante te suksesshme ne Itali, 22 Mars 2018, Pjesa 3
23/03 17:35
Pasdite ne TCH, The Voice Skuadra Enedës, mbrëmjet live, 22 Mars 2018, Pjesa 4
23/03 17:34
Pasdite ne TCH, Bashkeshorte ne jete dhe koleg, formule e suksesshme , 21 Mars 2018, Pjesa 1
22/03 14:30
Pasdite ne TCH, Debatet ne cift, rezultate me te mira ne pune, 21 Mars 2018, Pjesa 2
22/03 14:29
Pasdite ne TCH, Enxhi Cuku: Filmi dashuria ime me e madhe, 21 Mars 2018, Pjesa 3
22/03 14:28
Pasdite ne TCH, Si te pergatisim lekuren ne prag te stines se ngrohte, 21 Mars 2018, Pjesa 4
22/03 14:28
Pasdite ne TCH, Milva Ekonomi, 20 Mars 2018, Pjesa 1
21/03 14:41
Pasdite ne TCH, Milva Ekonomi, 20 Mars 2018, Pjesa 2
21/03 14:41
Pasdite ne TCH, Erand Sojli, 20 Mars 2018, Pjesa 3
21/03 14:40
Pasdite ne TCH, Besa Muça, 20 Mars 2018, Pjesa 4
21/03 14:40
Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 1
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Në burg sepse u dashurua me një italiane, 19 Mars 2018, Pjesa 2
20/03 12:47
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 3
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Të dashuruar me xhinset, 19 Mars 2018, Pjesa 4
20/03 12:46
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 1
17/03 16:55
Pasdite ne TCH, Osman dhe Evis Mula, 16 Mars 2018, Pjesa 2
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 3
17/03 16:54
Pasdite ne TCH, Si ndikojnë përrallat dhe filmat vizatimorë te fëmijët, 16 Mars 2018, Pjesa 4
17/03 16:54