Pasdite ne TCH, Shqiptari berber i VIP-ave në Londër, 9 Mars 2018, Pjesa 4
10/03/2018 16:44

Tema: Berberi kosovar i David Cameron dhe Rupert Murdoch. - Berberi shqiptar në Londër me klientë VIP si ish-kryeministri i Anglisë David Cameron, pronari i mediave Rupert Murdoch. Lidhje me Skype: Valon Sadiku