Pasdite ne TCH, Shkëlzen Doli rrëfen “Albanian Soul”, Pjesa 4 – 13/09/2017
14/09/2017 00:00
Pasdite ne TCH, Afërdita Zonja dhe Fatmira Laskaj, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 1
15/12 14:29
Pasdite ne TCH, Afërdita Zonja dhe Fatmira Laskaj, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 2
15/12 14:28
Pasdite ne TCH, Altinbas, dhuratat e festave, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 3
15/12 14:27
Pasdite ne TCH, Kujdesi dentar, klinika UZKM, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 4
15/12 14:27
Pasdite ne TCH, Hotel Fashion Diplomat, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 4
14/12 18:48
Pasdite ne TCH, Rojat e Taxhit, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 3
14/12 15:02
Pasdite ne TCH, Diana Culi, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 2
14/12 15:01
Pasdite ne TCH, Diana Culi, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 1
14/12 15:01
Pasdite ne TCH, Saimir dhe Enkela Braho, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 1
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Saimir dhe Enkela Braho, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 2
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Jahmir Hyka, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 3
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Sëmundjet gjinekologjike, zgjidhja në Acibadem, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 4
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Poezia për incestin, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 1
12/12 14:18
Pasdite ne TCH, Poezia për incestin, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 2
12/12 14:18
Pasdite ne TCH, Këshilla bukurie nga Klinika DIVA, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 3
12/12 14:17
Pasdite ne TCH, Fëmijët për fëmijët, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 4
12/12 14:17
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 1
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 2
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 3
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Tony Dovolani, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 4
09/12 17:34