Pasdite ne TCH, Sëmundjet gjinekologjike, zgjidhja në Spitalin Amerikan, 10 Janar 2018, Pjesa 4
11/01/2018 14:54

Tema: Sëmundjet gjinekologjike, këshilla nga Spitali Amerikan Te ftuar: Dr. Juxhin Gjoshe - Sëmundjet gjinekologjike. Si t’i parandalojmë sëmundjet gjinekologjike. Kontrollet që duhen bër për të parandaluar sëmundjet gjinekologjike. Këshilla nga Spitali Amerikan për këto sëmundje. Si trajtohen në Spitalin Amerikan sëmundjet gjinekologjike.

Pasdite ne TCH, Iva Mera: Me ka ndihmuar fakti qe jam vajza e Behar Meres, 18 Prill 2018, Pjesa 1
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Iva Mera rrefen memesine dhe te ardhmen, 18 Prill 2018, Pjesa 2
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Si te vishemi ne plazh, 18 Prill 2018, Pjesa 3
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Si te mposhtim friken nga dentisti, 18 Prill 2018, Pjesa 4
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Lajla Pernaska: Femijeria ime ne nje shtepi mode, 17 Prill 2018, Pjesa 1
18/04 12:47
Pasdite ne TCH, Jonuz Pernaska dhe historia e modes ne Shqiperi, 17 Prill 2018, Pjesa 2
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Rreziku qe na kanoset nga Facebook, 17 Prill 2018, Pjesa 3
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Te promovojme Shqiperine nga Vunoi, 17 Prill 2018, Pjesa 4
18/04 12:45
Pasdite ne TCH, Refuzimi i azilit per gjakmarrje te Marjo Majollarin, 16 Prill 2018, Pjesa 1
17/04 12:46
Pasdite ne TCH, Pashuk Marku: Kam frike per jeten time dhe familjareve, 16 Prill 2018, Pjesa 2
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 3
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 4
17/04 12:44
Pasdite ne TCH, Robert Berisha, une kengetar, jo rastesisht, 13 Prill 2018, Pjesa 1
14/04 17:38
Pasdite ne TCH, Robert Berisha, une jam i famshem per shkak te Nores, 13 Prill 2018, Pjesa 2
14/04 17:37
Pasdite ne TCH, Keshilla leximi nga shtepia botuese Dudaj, 13 Prill 2018, Pjesa 3
14/04 17:37
Pasdite ne TCH, Rendesia e konsumimit te ujit te sigurte, 13 Prill 2018, Pjesa 4
14/04 17:35
Pasdite ne TCH, Talent show-t dhe reality show-t ne Shqiperi, 12 Prill 2018, Pjesa 1
13/04 17:22
Pasdite ne TCH, Talent show-t dhe reality show-t ne Shqiperi, 12 Prill 2018, Pjesa 2
13/04 17:22
Pasdite ne TCH, Filmi poeti, sjell Irena Tocen si aktore, 12 Prill 2018, Pjesa 3
13/04 17:21
Pasdite ne TCH, Disa ide praktike, për riciklimin e garderobës, 12 Prill 2018, Pjesa 4
13/04 17:21