Lajmi i fundit
Kryeministri Rama, takim me koordinatorët e bashkëqeverisjes
Pasdite ne TCH, Rrjtet sociale – rreziku për fëmijët, 11 Janar 2018, Pjesa 4
12/01/2018 14:36

Tema: Postimi i Imazheve të fëmijëve në rrjetet sociale/ Fëmijët dhe Teknologjia Te ftuar: Edmond Dragoti, Delinda Zhupa, Mirgit Vataj - Fëmijët dhe teknologjia. A duhen ekspozuar fëmijët në rrjetet sociale? Një gjykatë italiane gjobit me 10 mijë euro prindërit që publikojë fotot e fëmijëve ndërsa në Francë presidenti Macron miraton ligjin për tiu ndaluar fëmijëve marrjen e celularëve në shkollë.

Pasdite ne TCH, Gent Bejko nga Kanadaja per Teatrin Kombetar, 18 Qershor 2018, Pjesa 1
19/06 12:48
Pasdite ne TCH, Tifozet italiane si po e shohin boterorin, 18 Qershor 2018, Pjesa 2
19/06 12:47
Pasdite ne TCH, Si e perjetuan tifozet lenien e Italise jashte boterorit, 18 Qershor 2018, Pjesa 3
19/06 12:46
Pasdite ne TCH, Bursat e Uet, 18 Qershor 2018, Pjesa 4
19/06 12:45
Pasdite ne TCH, Prezantuesit e rinj qe paten nje sezon te mbare televiziv, 15 Qershor 2018, Pjesa 1
16/06 16:48
Pasdite ne TCH, Televizioni, e keqe e domosdoshme per prezantuesit, 15 Qershor 2018, Pjesa 2
16/06 16:47
Pasdite ne TCH, Marko Caka, si u bera actor Hollivudi, 15 Qershor 2018, Pjesa 3
16/06 16:46
Pasdite ne TCH, Si te udhetosh ne destinacione te largeta per 5 – 10 euro, 15 Qershor 2018, Pjesa 4
16/06 16:45
Pasdite ne TCH, Aulona Musta, femijeria ime dhe ajo e vajzes Amara, 14 Qershor 2018, Pjesa 1
15/06 14:08
Pasdite ne TCH, Aulona dhe Bardha Musta, marredhenia jone e ngushte, 14 Qershor 2018, Pjesa 2
15/06 14:07
Pasdite ne TCH, Arrestohet taksisti qe shoqeroi Kostandinen, 14 Qershor 2018, Pjesa 3
15/06 14:07
Pasdite ne TCH, Shoqeria civile per mbrojtjen e te drejtave te femijeve, 14 Qershor 2018, Pjesa 4
15/06 14:07
Pasdite ne TCH, Egla Harxhi, serish ne Tirane, bashke me Luxiferin, 13 Qershor 2018, Pjesa 1
14/06 13:53
Pasdite ne TCH, Ilir Harxhi, mbeshtetja e forte e Egles, 13 Qershor 2018, Pjesa 2
14/06 13:52
Pasdite ne TCH, Dhurata Lazo, jeta ime ne Gjermani si pianiste, 13 Qershor 2018, Pjesa 3
14/06 13:52
Pasdite ne TCH, Kafe ne vere, si ta perdorim, 13 Qershor 2018, Pjesa 4
14/06 13:52
Pasdite ne TCH, Brunilda Zllami, si nisa te shkruaj romane qe ne adoleshence, 12 Qershor 2018, Pjesa 1
13/06 12:37
Pasdite ne TCH, Brunilda Zllami: Jeta ime mes neurologjise dhe letersise, 12 Qershor 2018, Pjesa 2
13/06 12:36
Pasdite ne TCH, Matura, sot dhe dje, 12 Qershor 2018, Pjesa 3
13/06 12:35
Pasdite ne TCH, Cmendurite e cdo kohe qe kane shoqeruar mbremjet e matures, 12 Qershor 2018, Pjesa 4
13/06 12:35