Pasdite ne TCH, Rami Hadroj, nga komuniteti rom, tek kolegjet ne bote, 15 Maj 2018, Pjesa 3
16/05/2018 13:14

Tema: Rami Hadroj - Te jesh Rom dhe i arsimuar ne Amerike. Te ftuar: Rami Hadroj

Pasdite ne TCH, Rovena Dilo dhe Elton Merja miq dhe bashkepunetore, 25 Maj 2018, Pjesa 1
26/05 17:08
Pasdite ne TCH, Produksioni i ri qe ribashkon Rovenen me Eltionin, 25 Maj 2018, Pjesa 2
26/05 17:08
Pasdite ne TCH, Altinbas me oferta te shumta per te dytin vit radhazi, 25 Maj 2018, Pjesa 3
26/05 17:07
Pasdite ne TCH, Ushqimi tradicional shqiptar me i preferuari per turistet, 25 Maj 2018, Pjesa 4
26/05 17:07
Pasdite ne TCH, Zef Deda, ne skene qe femije, 24 Maj 2018, Pjesa 1
25/05 14:17
Pasdite ne TCH, Zef Deda, i dashuruar gjithmone me Rozen, 24 Maj 2018, Pjesa 2
25/05 14:17
Pasdite ne TCH, A po plaket Shqiperia, 24 Maj 2018, Pjesa 3
25/05 14:16
Pasdite ne TCH, Pasojat qe vijne nga plakja e popullsise, 24 Maj 2018, Pjesa 4
25/05 14:16
Pasdite ne TCH, Myfarete Laze, kengetarja me zerine e ngrohte dhe te fuqishem, 23 Maj 2018, Pjesa 1
24/05 13:06
Pasdite ne TCH, Myfarete Laze, ndoshta serish ne nje festival te madh, 23 Maj 2018, Pjesa 2
24/05 13:06
Pasdite ne TCH, Tomorr Kokona, ne ndihme te femijeve per ne skena boterore, 23 Maj 2018, Pjesa 3
24/05 13:06
Pasdite ne TCH, Rendesia e ujit te filtruar & te sigurte, per lekure te bukur, 23 Maj 2018, Pjesa 4
24/05 13:00
Pasdite ne TCH, Elida dhe Vladimir Janushi rrefejne historine e dashurise, 22 Maj 2018, Pjesa 1
23/05 12:37
Pasdite ne TCH, Jeta e Elida Janushit mes SHBA-se dhe Shqiperise, 22 Maj 2018, Pjesa 2
23/05 12:36
Pasdite ne TCH, Ana Mata, gruaja e mrekullise nga Guatemala, 22 Maj 2018, Pjesa 3
23/05 12:36
Pasdite ne TCH, Klinika Zogu I, 22 Maj 2018, Pjesa 4
23/05 12:35
Pasdite ne TCH, Si vishen vipat shqiptare, 21 Maj 2018, Pjesa 1
22/05 14:37
Pasdite ne TCH, Cfare duhet te lexojne ne pushimet verore femijet tane, 21 Maj 2018, Pjesa 2
22/05 14:37
Pasdite ne TCH, Patrizzia Mottola, zeri I dashur I femijerise dhe adoleshences, 21 Maj 2018, Pjesa 3
22/05 14:35
Pasdite ne TCH, Te jetosh ne nje shtepi te bukur, 21 Maj 2018, Pjesa 4
22/05 14:34