Pasdite ne TCH, Klodiana Shala dhe Luiza Gega, mike dhe aspak rivale, 11 Prill 2018, Pjesa 1
12/04/2018 13:28

Tema: Klodiana Shala dhe Luiza Gega, dy rekordmene mike. - Klodiana Shala dhe Luiza Gega rrefejne miqesine dhjete vjecare, sakrificat, punen, perpjekjet per te arritur medaljet. Luiza tregon se e ka pasur idhull Klodin ne fillimet e saj dhe sa shume e ka ndihmuar kjo e fundit ne punen e saj. Dy miket rekordmene tregojne problemet qe kane hasur, reagimin e autoriteteve, rastet kur jane ndjere krenare per njera tjetren dhe sa e veshtire eshte te mbijetosh ne keto kushte ne Shqiperi, kur ofertat nga jashte jane te majme dhe joshese. Te ftuar: Klodiana Shala, Luiza Gega

Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 1
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 2
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 3
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, 20 Prill 2018, Pjesa 4
21/04 17:07
Pasdite ne TCH, Jeta pas lindjes se nje femije, 19 Prill 2018, Pjesa 1
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, Si te dukemi bukur dhe kur jemi nena me shume femije, 19 Prill 2018, Pjesa 2
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, E drejta e autorit, rasti Genti Lako – Elsa Lila, 19 Prill 2018, Pjesa 3
20/04 17:45
Pasdite ne TCH, Pegi Xhani, me cfare merret sot vajza e kenges, 19 Prill 2018, Pjesa 4
20/04 17:45
Pasdite ne TCH, Iva Mera: Me ka ndihmuar fakti qe jam vajza e Behar Meres, 18 Prill 2018, Pjesa 1
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Iva Mera rrefen memesine dhe te ardhmen, 18 Prill 2018, Pjesa 2
19/04 14:09
Pasdite ne TCH, Si te vishemi ne plazh, 18 Prill 2018, Pjesa 3
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Si te mposhtim friken nga dentisti, 18 Prill 2018, Pjesa 4
19/04 14:08
Pasdite ne TCH, Lajla Pernaska: Femijeria ime ne nje shtepi mode, 17 Prill 2018, Pjesa 1
18/04 12:47
Pasdite ne TCH, Jonuz Pernaska dhe historia e modes ne Shqiperi, 17 Prill 2018, Pjesa 2
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Rreziku qe na kanoset nga Facebook, 17 Prill 2018, Pjesa 3
18/04 12:46
Pasdite ne TCH, Te promovojme Shqiperine nga Vunoi, 17 Prill 2018, Pjesa 4
18/04 12:45
Pasdite ne TCH, Refuzimi i azilit per gjakmarrje te Marjo Majollarin, 16 Prill 2018, Pjesa 1
17/04 12:46
Pasdite ne TCH, Pashuk Marku: Kam frike per jeten time dhe familjareve, 16 Prill 2018, Pjesa 2
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 3
17/04 12:45
Pasdite ne TCH, Aida Troka, mike me te gjithe ish banoret e big brother 2, 16 Prill 2018, Pjesa 4
17/04 12:44