Pasdite ne TCH, Gabimet e make up, 8 Shkurt 2018, Pjesa 3
09/02/2018 18:35

Tema: Gabimet në make up. - Cilat janë gabimet më të shpeshta që bëhen në make up. Sekretet e Make up. Te ftuar: Elona Balaj, Denada Mitro, Rejona Saqellari, Sara Berisha

Pasdite ne TCH, Martesa e vitit mes Princit Harry dhe aktores Meghan Markle, 18 Maj 2018, Pjesa 1
19/05 17:57
Pasdite ne TCH, Sekretet dhe thashethemet e marteses mbreterore, 18 Maj 2018, Pjesa 2
19/05 17:56
Pasdite ne TCH, Merita Rexha Tershana, nje jete mes koncertesh neper bote, 18 Maj 2018, Pjesa 3
19/05 17:56
Pasdite ne TCH, Deni Hoxha, na tregon si te behesh pjese e Harvardit, 18 Maj 2018, Pjesa 4
19/05 17:56
Pasdite ne TCH, Enkeleda Zeko, perse zgjodha sportin, 17 Maj 2018, Pjesa 1
18/05 13:31
Pasdite ne TCH, Enkeleda Zeko, perse zgjodha sportin, 17 Maj 2018, Pjesa 2
18/05 13:31
Pasdite ne TCH, Miss summer world, sjell bukuroshet e gjithe botes ne Durres, 17 Maj 2018, Pjesa 3
18/05 13:31
Pasdite ne TCH, Nje shpikje per instagram, 17 Maj 2018, Pjesa 4
18/05 13:30
Pasdite ne TCH, Valentina Duka, lidhja e hershme me politiken & PD, 16 Maj 2018, Pjesa 1
17/05 13:16
Pasdite ne TCH, Valentina Duka, nje amvise me nje familje te lumtur, 16 Maj 2018, Pjesa 2
17/05 13:15
Pasdite ne TCH, Jeta e stjuardesave, nje jete ne ajer, 16 Maj 2018, Pjesa 3
17/05 13:14
Pasdite ne TCH, Piktura ne xhinse, 16 Maj 2018, Pjesa 4
17/05 13:14
Pasdite ne TCH, Stop prodhimit, importimit & shitjes se qeseveplastike. Perse?, 15 Maj 2018, Pjesa 1
16/05 13:16
Pasdite ne TCH, Demet qe sjell plastika ne organizem dhe ne mjedis, 15 Maj 2018, Pjesa 2
16/05 13:15
Pasdite ne TCH, Rami Hadroj, nga komuniteti rom, tek kolegjet ne bote, 15 Maj 2018, Pjesa 3
16/05 13:14
Pasdite ne TCH, Ekzaminime gjinekologjike & radiologjike nga Spitali Amerikan, 15 Maj 2018, Pjesa 4
16/05 13:14
Pasdite ne TCH, Kozeta Kurti dhe motra Erjona rrefejne marredhenien mes tyre, 14 Maj 2018, Pjesa 1
15/05 13:10
Pasdite ne TCH, Kozeta dhe Eriona motra dhe mikesha me talente te ndryshme, 14 Maj 2018, Pjesa 2
15/05 13:10
Pasdite ne TCH, Eris Hoxha nje yll qe lindi ne Top show, 14 Maj 2018, Pjesa 3
15/05 13:10
Pasdite ne TCH, Si te fitosh nje master falas ne SHBA, 14 Maj 2018, Pjesa 4Pasdite ne TCH, Si te fitosh nje master falas ne SHBA, 14 Maj 2018, Pjesa 4
15/05 13:09