Pasdite ne TCH, Eva Alikaj, Pjesa 2 – 15/09/2017
16/09/2017 00:00
Pasdite ne TCH, Grupi Fisnikët, 15 Dhjetor 2017, Pjesa 1
16/12 17:41
Pasdite ne TCH, Grupi Fisnikët, 15 Dhjetor 2017, Pjesa 2
16/12 17:40
Pasdite ne TCH, Yjet e së ardhmes, 15 Dhjetor 2017, Pjesa 3
16/12 17:39
Pasdite ne TCH, Yjet e së ardhmes, 15 Dhjetor 2017, Pjesa 4
16/12 17:39
Pasdite ne TCH, Afërdita Zonja dhe Fatmira Laskaj, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 1
15/12 14:29
Pasdite ne TCH, Afërdita Zonja dhe Fatmira Laskaj, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 2
15/12 14:28
Pasdite ne TCH, Altinbas, dhuratat e festave, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 3
15/12 14:27
Pasdite ne TCH, Kujdesi dentar, klinika UZKM, 14 Dhjetor 2017, Pjesa 4
15/12 14:27
Pasdite ne TCH, Hotel Fashion Diplomat, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 4
14/12 18:48
Pasdite ne TCH, Rojat e Taxhit, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 3
14/12 15:02
Pasdite ne TCH, Diana Culi, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 2
14/12 15:01
Pasdite ne TCH, Diana Culi, 13 Dhjetor 2017, Pjesa 1
14/12 15:01
Pasdite ne TCH, Saimir dhe Enkela Braho, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 1
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Saimir dhe Enkela Braho, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 2
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Jahmir Hyka, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 3
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Sëmundjet gjinekologjike, zgjidhja në Acibadem, 12 Dhjetor 2017, Pjesa 4
13/12 13:27
Pasdite ne TCH, Poezia për incestin, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 1
12/12 14:18
Pasdite ne TCH, Poezia për incestin, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 2
12/12 14:18
Pasdite ne TCH, Këshilla bukurie nga Klinika DIVA, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 3
12/12 14:17
Pasdite ne TCH, Fëmijët për fëmijët, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 4
12/12 14:17