Pasdite ne TCH, Eva Alikaj, Pjesa 1 – 15/09/2017
16/09/2017 00:00
Pasdite ne TCH, Poezia për incestin, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 1
12/12 14:18
Pasdite ne TCH, Poezia për incestin, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 2
12/12 14:18
Pasdite ne TCH, Këshilla bukurie nga Klinika DIVA, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 3
12/12 14:17
Pasdite ne TCH, Fëmijët për fëmijët, 11 Dhjetor 2017, Pjesa 4
12/12 14:17
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 1
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 2
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Pasionet e ndryshme nga profesioni, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 3
09/12 17:35
Pasdite ne TCH, Tony Dovolani, 8 Dhjetor 2017, Pjesa 4
09/12 17:34
Pasdite ne TCH, Jeta e një fëmijë të birësuar, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 1
08/12 13:59
Pasdite ne TCH, Birësimi në Shqipëri, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 2
08/12 13:59
Pasdite ne TCH, Dietat e Zonjave të Para, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 3
08/12 13:58
Pasdite ne TCH, Pema e festave, 7 Dhjetor 2017, Pjesa 4
08/12 13:58
Pasdite ne TCH, Bashkim Shehu, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 1
07/12 14:40
Pasdite ne TCH, Bashkim Shehu, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 2
07/12 14:40
Pasdite ne TCH, Heronjtë e përmbytjeve, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 3
07/12 14:39
Pasdite ne TCH, Një fotografe ruse në Tiranë, 6 Dhjetor 2017, Pjesa 4
07/12 14:39
Pasdite ne TCH, Nard dhe Kozeta Ndoka, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 1
06/12 13:29
Pasdite ne TCH, Nard dhe Kozeta Ndoka, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 2
06/12 13:28
Pasdite ne TCH, Të rinjtë rikthehen te librat, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 3
06/12 13:28
Pasdite ne TCH, Të rinjtë rikthehen te librat, 5 Dhjetor 2017, Pjesa 4
06/12 13:28