Pasdite ne TCH, Egla Harxhi, serish ne Tirane, bashke me Luxiferin, 13 Qershor 2018, Pjesa 1
14/06/2018 13:53

Tema: Egla Harxhi rrefen per memesine me Luxiferin, jeten e saj ne paris me partnerin francez dhe planet per te ardhmen. - Egla Harxhi personazhi kontrovers kthehet ne atdhe bashke me djalin qe lindi pak kohe me pare. Jeta ne Pasis tashme me nje tjeter status, ate te nenes, lumturia, kenaqesite qe te fal ardhja ne jete e nje femije, si dhe veshtiresite. Te ftuar: Egla Harxhi

Pasdite ne TCH, Gent Bejko nga Kanadaja per Teatrin Kombetar, 18 Qershor 2018, Pjesa 1
19/06 12:48
Pasdite ne TCH, Tifozet italiane si po e shohin boterorin, 18 Qershor 2018, Pjesa 2
19/06 12:47
Pasdite ne TCH, Si e perjetuan tifozet lenien e Italise jashte boterorit, 18 Qershor 2018, Pjesa 3
19/06 12:46
Pasdite ne TCH, Bursat e Uet, 18 Qershor 2018, Pjesa 4
19/06 12:45
Pasdite ne TCH, Prezantuesit e rinj qe paten nje sezon te mbare televiziv, 15 Qershor 2018, Pjesa 1
16/06 16:48
Pasdite ne TCH, Televizioni, e keqe e domosdoshme per prezantuesit, 15 Qershor 2018, Pjesa 2
16/06 16:47
Pasdite ne TCH, Marko Caka, si u bera actor Hollivudi, 15 Qershor 2018, Pjesa 3
16/06 16:46
Pasdite ne TCH, Si te udhetosh ne destinacione te largeta per 5 – 10 euro, 15 Qershor 2018, Pjesa 4
16/06 16:45
Pasdite ne TCH, Aulona Musta, femijeria ime dhe ajo e vajzes Amara, 14 Qershor 2018, Pjesa 1
15/06 14:08
Pasdite ne TCH, Aulona dhe Bardha Musta, marredhenia jone e ngushte, 14 Qershor 2018, Pjesa 2
15/06 14:07
Pasdite ne TCH, Arrestohet taksisti qe shoqeroi Kostandinen, 14 Qershor 2018, Pjesa 3
15/06 14:07
Pasdite ne TCH, Shoqeria civile per mbrojtjen e te drejtave te femijeve, 14 Qershor 2018, Pjesa 4
15/06 14:07
Pasdite ne TCH, Egla Harxhi, serish ne Tirane, bashke me Luxiferin, 13 Qershor 2018, Pjesa 1
14/06 13:53
Pasdite ne TCH, Ilir Harxhi, mbeshtetja e forte e Egles, 13 Qershor 2018, Pjesa 2
14/06 13:52
Pasdite ne TCH, Dhurata Lazo, jeta ime ne Gjermani si pianiste, 13 Qershor 2018, Pjesa 3
14/06 13:52
Pasdite ne TCH, Kafe ne vere, si ta perdorim, 13 Qershor 2018, Pjesa 4
14/06 13:52
Pasdite ne TCH, Brunilda Zllami, si nisa te shkruaj romane qe ne adoleshence, 12 Qershor 2018, Pjesa 1
13/06 12:37
Pasdite ne TCH, Brunilda Zllami: Jeta ime mes neurologjise dhe letersise, 12 Qershor 2018, Pjesa 2
13/06 12:36
Pasdite ne TCH, Matura, sot dhe dje, 12 Qershor 2018, Pjesa 3
13/06 12:35
Pasdite ne TCH, Cmendurite e cdo kohe qe kane shoqeruar mbremjet e matures, 12 Qershor 2018, Pjesa 4
13/06 12:35