Pasdite ne TCH, Dom Gjergj Meta, 13 Nentor 2017, Pjesa 1
14/11/2017 15:18

Tema: Dom Gjergj Meta Te ftuar: Dom Gjergj Meta - Ipeshkvi i Rrëshenit, Dom Gjergj Meta, rrëfen jetën e tij. Si u bë prift? Familja dhe ëndrrat.

Pasdite ne TCH, Besa Myftiu, 17 Nentor 2017, Pjesa 1
18/11 17:28
Pasdite ne TCH, Besa Myftiu, 17 Nentor 2017, Pjesa 2
18/11 17:28
Pasdite ne TCH, Tendencat e mdoës vjeshtë-dimër, 17 Nentor 2017, Pjesa 3
18/11 17:27
Pasdite ne TCH, 69 pyetje për Ema Andrean, 17 Nentor 2017, Pjesa 4
18/11 17:27
Pasdite ne TCH, Artan Imami, 16 Nentor 2017, Pjesa 1
17/11 18:45
Pasdite ne TCH, Artan Imami, 16 Nentor 2017, Pjesa 2
17/11 18:44
Pasdite ne TCH, Rikthim në Rusi, 16 Nentor 2017, Pjesa 3
17/11 18:44
Pasdite ne TCH, Rikthim në Rusi, 16 Nentor 2017, Pjesa 4
17/11 18:44
Pasdite ne TCH, Fake news, 15 Nentor 2017, Pjesa 1
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Fake news, 15 Nentor 2017, Pjesa 2
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Panairi i librit, sa lexojnë shqiptarët, 15 Nentor 2017, Pjesa 3
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Panairi i librit, sa lexojnë shqiptarët, 15 Nentor 2017, Pjesa 4
16/11 14:25
Pasdite ne TCH, Besnik Mustafaj, 14 Nentor 2017, Pjesa 1
15/11 14:54
Pasdite ne TCH, Besnik Mustafaj, 14 Nentor 2017, Pjesa 2
15/11 14:54
Pasdite ne TCH, Vip Saloti, 14 Nentor 2017, Pjesa 3
15/11 14:53
Pasdite ne TCH, Kujdesi për flokët, keratina, 14 Nentor 2017, Pjesa 4
15/11 14:53
Pasdite ne TCH, Dom Gjergj Meta, 13 Nentor 2017, Pjesa 1
14/11 15:18
Pasdite ne TCH, Dom Gjergj Meta, 13 Nentor 2017, Pjesa 2
14/11 15:18
Pasdite ne TCH, Vajzat e maleve, 13 Nentor 2017, Pjesa 3
14/11 15:18
Pasdite ne TCH, Ekspozita “Vajzat e ikura”, 13 Nentor 2017, Pjesa 4
14/11 15:17