Pasdite ne TCH, Bledi Strakosha, 9 Janar 2018, Pjesa 3
10/01/2018 13:52

Tema: Bledi Strakosha Personazhe Te ftuar: Bledi Strakosha - Bledi Strakosha në një rrëfim për veten dhe pasionet. Në shtëpinë e Bledi Strakoshës.

Pasdite ne TCH, Iris Luarasi per femijet dhe familjen, 25 Prill 2018, Pjesa 1
26/04 13:50
Pasdite ne TCH, Iris Luarasi per miqesine dhe zhgenjimet, 25 Prill 2018, Pjesa 2
26/04 13:49
Pasdite ne TCH, Aulona Minga, rrefen jeten dhe karrieren, 25 Prill 2018, Pjesa 3
26/04 13:49
Pasdite ne TCH, “Futboll dhe miqesi” projekti qe bashkon femijet, 25 Prill 2018, Pjesa 4
26/04 13:49
Pasdite ne TCH, Bashkshortja e aktorit te ndare nga jeta Gjergj Trola vazhdon projektin e tij, 24 Prill 2018, Pjesa 1
25/04 14:56
Pasdite ne TCH, Sekretet e efektet speciale ne filma dhe ne teater, 24 Prill 2018, Pjesa 2
25/04 14:56
Pasdite ne TCH, Jacopo Tomassini tek Frankenshtajni shqiptar, 24 Prill 2018, Pjesa 3
25/04 14:56
Pasdite ne TCH, Tre vajza ne ruajtje te zonave te mbrojtura ne Shqiperi, 24 Prill 2018, Pjesa 4
25/04 14:55
Pasdite ne TCH, Tradhetare apo te tradhetuar, 23 Prill 2018, Pjesa 1
24/04 13:22
Pasdite ne TCH, Kush tradheton me shume burrat apo grate, 23 Prill 2018, Pjesa 2
24/04 13:21
Pasdite ne TCH, Brunilda Lato sjell dasmen e Skenderbeut ne Kanine, 23 Prill 2018, Pjesa 3
24/04 13:21
Pasdite ne TCH, Keshilla mobilimi, 23 Prill 2018, Pjesa 4
24/04 13:20
Pasdite ne TCH, Aktorja shqiptare ne kastin e serialit “Squadra Antimafia”, 20 Prill 2018, Pjesa 1
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, Majlinda Agaj, veshtiresite e jetes si emigrante ne Itali, 20 Prill 2018, Pjesa 2
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, Parfumet franceze, 20 Prill 2018, Pjesa 3
21/04 17:08
Pasdite ne TCH, Yoga ne natyre edhe per mireqenien e femijeve, 20 Prill 2018, Pjesa 4
21/04 17:07
Pasdite ne TCH, Jeta pas lindjes se nje femije, 19 Prill 2018, Pjesa 1
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, Si te dukemi bukur dhe kur jemi nena me shume femije, 19 Prill 2018, Pjesa 2
20/04 17:46
Pasdite ne TCH, E drejta e autorit, rasti Genti Lako – Elsa Lila, 19 Prill 2018, Pjesa 3
20/04 17:45
Pasdite ne TCH, Pegi Xhani, me cfare merret sot vajza e kenges, 19 Prill 2018, Pjesa 4
20/04 17:45