Pasdite ne TCH, Aida Shtino, 9 Shkurt 2018, Pjesa 1
10/02/2018 16:43

Tema: Aida Shtino në një rrëfim pas shumë kohësh, cfarë ka ndodhur me jetën e saj? - Aida Shtino rrëfen fëmijërinë në Gjirokastër. Asryet përse iku për të jetuar në Greqi. Nga babysitter në gazetare. Puna në televizionin grek dhe kthimi në Shqipëri për emisionin “Njerëz të humbur”. Jeta e saj në Shqipëri. Pse vendosi të angazhohet në kërkim të njerëzve të humbur. Historitë që zbuloi dhe familjet që bashkoi. Te ftuar: Aida Shtino

Pasdite ne TCH, Martesa e vitit mes Princit Harry dhe aktores Meghan Markle, 18 Maj 2018, Pjesa 1
19/05 17:57
Pasdite ne TCH, Sekretet dhe thashethemet e marteses mbreterore, 18 Maj 2018, Pjesa 2
19/05 17:56
Pasdite ne TCH, Merita Rexha Tershana, nje jete mes koncertesh neper bote, 18 Maj 2018, Pjesa 3
19/05 17:56
Pasdite ne TCH, Deni Hoxha, na tregon si te behesh pjese e Harvardit, 18 Maj 2018, Pjesa 4
19/05 17:56
Pasdite ne TCH, Enkeleda Zeko, perse zgjodha sportin, 17 Maj 2018, Pjesa 1
18/05 13:31
Pasdite ne TCH, Enkeleda Zeko, perse zgjodha sportin, 17 Maj 2018, Pjesa 2
18/05 13:31
Pasdite ne TCH, Miss summer world, sjell bukuroshet e gjithe botes ne Durres, 17 Maj 2018, Pjesa 3
18/05 13:31
Pasdite ne TCH, Nje shpikje per instagram, 17 Maj 2018, Pjesa 4
18/05 13:30
Pasdite ne TCH, Valentina Duka, lidhja e hershme me politiken & PD, 16 Maj 2018, Pjesa 1
17/05 13:16
Pasdite ne TCH, Valentina Duka, nje amvise me nje familje te lumtur, 16 Maj 2018, Pjesa 2
17/05 13:15
Pasdite ne TCH, Jeta e stjuardesave, nje jete ne ajer, 16 Maj 2018, Pjesa 3
17/05 13:14
Pasdite ne TCH, Piktura ne xhinse, 16 Maj 2018, Pjesa 4
17/05 13:14
Pasdite ne TCH, Stop prodhimit, importimit & shitjes se qeseveplastike. Perse?, 15 Maj 2018, Pjesa 1
16/05 13:16
Pasdite ne TCH, Demet qe sjell plastika ne organizem dhe ne mjedis, 15 Maj 2018, Pjesa 2
16/05 13:15
Pasdite ne TCH, Rami Hadroj, nga komuniteti rom, tek kolegjet ne bote, 15 Maj 2018, Pjesa 3
16/05 13:14
Pasdite ne TCH, Ekzaminime gjinekologjike & radiologjike nga Spitali Amerikan, 15 Maj 2018, Pjesa 4
16/05 13:14
Pasdite ne TCH, Kozeta Kurti dhe motra Erjona rrefejne marredhenien mes tyre, 14 Maj 2018, Pjesa 1
15/05 13:10
Pasdite ne TCH, Kozeta dhe Eriona motra dhe mikesha me talente te ndryshme, 14 Maj 2018, Pjesa 2
15/05 13:10
Pasdite ne TCH, Eris Hoxha nje yll qe lindi ne Top show, 14 Maj 2018, Pjesa 3
15/05 13:10
Pasdite ne TCH, Si te fitosh nje master falas ne SHBA, 14 Maj 2018, Pjesa 4Pasdite ne TCH, Si te fitosh nje master falas ne SHBA, 14 Maj 2018, Pjesa 4
15/05 13:09